Inviter venner og familie til en sjov, spændende og lærerig aften, hvor du er vært ved en vinsmagning, hvor du præsenterer vine og druer som ingen med garanti har smagt før!

Vi leverer din vin præsentation som vil være en powerpoint præsentation som du kan køre fra din smart phone, tablet eller PC. Her får du både historien om TheWinery samt hvert enkelt af de vine som du vælger inklusive flotte billeder.

Kontakt os i dag

Her er dit koncept:

Hvis du køber 3 vine til din vinsmagning og efterfølgende bestiller 30 flasker fordi, i bliver forelsket i vinene, så krediterer vi de 3 vine som du har købt til vinsmagningen.

Hvis du køber 6 vine til din vinsmagning og efterfølgende bestiller 60 flasker fordi, i bliver forelsket i vinene, så krediterer vi de 6 vine som du har købt til vinsmagningen.

Hvis du køber 9 vine til din vinsmagning og efterfølgende bestiller 90 flasker fordi, i bliver forelsket i vinene, så krediterer vi de 9 vine som du har købt til vinsmagningen.

Hvis du køber 12 vine til din vinsmagning og efterfølgende bestiller 120 flasker fordi, i bliver forelsket i vinene, så krediterer vi de 12 vine som du har købt til vinsmagningen.

Vi lader dig selv blande vinene helt som du vil og du behøver ikke, at bestille 12 forskellige vine, men kan frit blande vine og mængder som det passer dig.

Hvis du kan få venner og familie med på ideen, så har i en forrygende og sjov aften i vente, med vine til smagningen der potentielt kan blive leveret uden beregning af TheWinery.

Vi glæder os til, at designe din vinaften sammen med dig.