Om TheWinery

TheWinery er en 100 % dansk ejet import virksomhed som har specialiseret sig i import af niche vine som f. eks Bulgarsk vin. TheWinery afsætter sine produkter til Hotel- og Restaurationsbranchen, hvor firmaet igennem de sidste 6 år har etableret en stærk profil med netop vine fra Østeuropa.

Som så mange andre virksomheder, opstod TheWinery ved en tilfældighed. Da stifteren sammen med en læge under et besøg i Bulgarien faldt over en bulgarsk vin med navnet “No Man´s Land”. Efter længere tids forhandlinger lykkedes det, at få en aftale på plads og importen var en realitet. I begyndelsen gik salget til venner og bekendte, men læge studierne var på det tidspunkt en mere sikker vej.

Derfor blev det nye TheWinery etableret i 2004 med en indehaver og en strategi med salg udelukkende til Hotel- og Restaurationsbranchen. I begyndelsen bestod sortimentet af 5 forskellige bulgarske vine, men idag er TheWinery importør af mange forskellige niche vine. I 2005 blev der ansat en vinspecialist med henblik på en mere målrettet indsats og idag er antallet af producenter og vine øget betydeligt.

Østeuropa har i mange år internationalt været kendt for billig vin af dårlig kvalitet. Men ændringerne har været på vej i flere år og flere producenter har ændret strategi, så hverdags vinene nu kombineres eller udelades helt til fordel for produktion af vin i høj kvalitet.

Det er produkter som “No Man´s Land”, smart pakket ind i pigtråd som blikfang for den interesserede gæst og druer som Mavrud, Melnik og Rubin for at nævne nogle få, der har fået restauratørerne til at tage vinene til sig. Idag findes vinene som husets anbefaling, månedens vin og i vin menuer på selv de allermest anerkendte danske restauranter.

På det seneste har TheWinery i samarbejde med Allingham&Hansen udviklet et 100 % miljøvenlig gaveæske i hightech design som sammen med niche produkterne udgør en særdeles stærk og anderledes gaveidé.