VOZ do EXITO fra Portugal

Klart een af de bedste hvidvine jeg har smagt. Den ligger tæt op af en af mine top favoritter som er Jordan, Russian River Vally i Californien. En flaske af denne vin koster kr. 650 på MASH!

Druerne til denne fremragende vin er høstet og sorteret manuelt før vinen er fermenteret i små tanke under streng temperatur kontrol i fire uger.

Resultater er en vin med masser af frugt, en intens aroma og en dyb smag. Dette er en meget harmonisk vin med en helt fantastisk smag der fylder hele munden med dejlige smags nuancer.

Dette er en vin for dig som sætter pris på et fremragende glas hvidvin.

Fakta:
2014
13 %

Normal pris ved 12 stk 119,-
Tilbud ved 36 stk 109,-

skriv og hør mere

X-TO DOC DOURO Reserve rød vin fra Portugal

Rødvin fra Portugal når det er bedst.

Druerne er forsigtigt presset gentagne gange, før vinen er fermenteret under kontrollerede forhold med henblik på, at bevare druerne karakteristika.

Herefter er vinen modnet i specielt udvalgte ege tønder.

Kombinationen af dette har resulteret i en vin der har en intensiv aromatisk profil som reflekter den naturlige ”terroir” samt den store passion der er er lagt i vinen som er dette hus’ top produkt.
Vinen har en intens ”ruby” farve og har smags nuancer af mørke bær med fløjlsagtige aromaer. Vinen er full-bodied med strukturerede tanniner og har en flot lang ”finish”.

Vinen har en sjælen kompleksitet som leverer stor intensitet i perfekt balance og det giver en smag med fuld ”power”, der er fuldstændig overvældende, men meget elegant og imponerende!

Fakta:
2013
13,5 %
Fadlagret

Normal pris ved 12 stk 179,-
Tilbud ved 36 stk 159,-

skriv og hør mere