9 millioner svenskere kan ikke tage fejl!

Vinex sælger mere end 12 millioner liter af disse vine hvert år i Sverige.

Et utrolig flot sæt, hvis man skal holde fest og gerne vil servere en vin som alle kan drikke og tilmed i meget flotte flasker!

LEVA Chardonnay, Dimiat og Muscat

Blandt top 5% af alle vine i regionen
Leva hvidvinen scorer 3,5 ud af 5,0 point hos Vivino! Læs mere her

Perlen I rækken af vine fra Vinex er denne hvidvin som er en kombination af 3 forskellige druer fra Vinex Slavyantsi vinmarkerne i “Valley of Roses”. Vinen er frisk og med masser af frugt og har fine toner af citrusfrugter, nødder og er utrolig velbalanceret med en dejlig lang eftersmag.

Dette er en vin, hvor man får fuld smæk for ”skillingerne” og vinen går fint som aperitif eller til lette retter som salater, fisk og lyst kød.

LEVA Cabernet Sauvignon og Merlot

Denne vin er også produceret af forskellige druer fra Vinex Slavyantsi vinmarkerne i “Valley of Roses”. Den er lavet på de klassiske druer Cabernet Sauvignon og Merlot. Vinen har en intens farve og der af masser af frugt i smagen med toner af vilde bær, let fad og en bemærkelsesværdig ”finish”.

Vinen går godt til oksekød, pizza, pasta og ost.

LEVA Rose Cabernet Sauvignon og Shiraz Rose

Druerne til denne vin er høstet på de beskyttede vinmarker i Thracian Vally.

Dette er en fantastisk rosevin som har en levende farve. Den er frisk, men samtidig har masser af frugt og smag! Der er flotte aromaer af jordbær, stikkelsbær og brombær og vinen har en lang og fyldig eftersmag. En superb vin som kan drikkes hele året og som nydes som den er og kan selvfølgelig også nydes sammen med snacks, fisk og salater.